Vācijā ļoti iecienīts ir apjomīgais izdevums Sieviete - mājas ārsts. Tajā rodams zinātnisks apstiprinājums lielajai mākai, kas piemīt jebkurai sievietei. Bērns raudādams atskrien pie mammas, jo sasitis celīti, un viņai atliek mazo noglaudīt, lai sāpes būtu prom. Ar smaržīgu eļļu pamasē mīļotajam pēdas un muguru, viņš brīvs no dienas noguruma. Tur nav nekādas mistikas - pierādīts, ka vīrieša labās plaukstas enerģija apzīmējama ar pluszīmi. Kad divi kungi sarokojas, viņi viens otram ir enerģijas devēji. Turpretī sievietei šajā rokā ir mīnuss - viņa visu, kas sāp, skumdina un nomāc paņem nost. Sieviete spēj ārstēt pat tad, ja viņas rīcībā nav neviena medikamenta.
36,6C

trešdiena, 2011. gada 20. aprīlis

Ja pirts vēl tikai padomā - tā kā man

  • Pirts celtniecība jāsāk pilnā Mēnesī, pūšot ziemeļvējam; logus vispareizāk ieplānot dienvidrietumu vai rietumu pusē.
  • Labākā vieta pirtij - apmēram 15-20 metru attālumā  no ūdens.
  • Skujkoki guļbūves pirtīm gatavojami augošā Mēnesī.
  • Lāvai vislabākais ir liepas koks, nākamais - melnalksnis, jo ir bioloģiski aktīvs ar pašattirīšanās efektu. Ideāli, ja lāvai viena kāja ir no apses, otra no ozola, trešā no liepas, bet ceturtā no saimnieka mīļākā koka.
  • Akmeņus, uz kuriem lāvas telpā met garu, izvēlas jūrmalā, karjerā vai izžuvušu upju gultnē. Un ne lielākus par dūri - tad tie blīvi saliekami un ātri uzsilst. Ja akmeņi milzīgi arī gaisa spraugas starp tiem ir lielas un nenotiek vajadzīgā siltuma apmaiņa. Labākais veids kā akmeņus sakraut ir piramīdas forma. Tad tos kopā tur pašu svars, nevis blīvs metāla režģis. Metāla klātbūtne pirtī nav vēlama, jo, ūdenim saskaroties ar sakarsētu metālu, izdeg skābeklis un tad gars pērtuvē kļūst "kaulains" un nemīlīgs. Veselības atgūšanai vislabākās tās pirtis, kur cauri akmeņiem gājusi dzīvā uguns.
Nez vai šos nosacījumus maz iespējams visus izpildīt... bet noteikti ir vērts censties! 
Šeit vēl daudz labu padomu 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru