Vācijā ļoti iecienīts ir apjomīgais izdevums Sieviete - mājas ārsts. Tajā rodams zinātnisks apstiprinājums lielajai mākai, kas piemīt jebkurai sievietei. Bērns raudādams atskrien pie mammas, jo sasitis celīti, un viņai atliek mazo noglaudīt, lai sāpes būtu prom. Ar smaržīgu eļļu pamasē mīļotajam pēdas un muguru, viņš brīvs no dienas noguruma. Tur nav nekādas mistikas - pierādīts, ka vīrieša labās plaukstas enerģija apzīmējama ar pluszīmi. Kad divi kungi sarokojas, viņi viens otram ir enerģijas devēji. Turpretī sievietei šajā rokā ir mīnuss - viņa visu, kas sāp, skumdina un nomāc paņem nost. Sieviete spēj ārstēt pat tad, ja viņas rīcībā nav neviena medikamenta.
36,6C

pirmdiena, 2011. gada 11. aprīlis

Biezā riekstu mērce

foto: shutterstock.com
Vajadzēs - sauju lazdu riekstu, 100 g sviesta, sauja zaļo olīvu bez kauliņiem, 6-8 kaltēti tomāti eļļā, 1 ēdamkarote citronu sulas, 2 ķiploku daiviņas, sāls
Riekstus apgrauzdē, ietin dvielī un saberzē, lai nonāktu nost miziņas. Attīrītus riekstus kopā ar pārejām sastāvdaļām sablendē vai saberž piestā tā, lai paliktu nelieli gabaliņi. Mērce ir garšīga uz maizes (īpaši Ķelmēnu saldskābās :)) arī pie siera un dārzeņiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru