Vācijā ļoti iecienīts ir apjomīgais izdevums Sieviete - mājas ārsts. Tajā rodams zinātnisks apstiprinājums lielajai mākai, kas piemīt jebkurai sievietei. Bērns raudādams atskrien pie mammas, jo sasitis celīti, un viņai atliek mazo noglaudīt, lai sāpes būtu prom. Ar smaržīgu eļļu pamasē mīļotajam pēdas un muguru, viņš brīvs no dienas noguruma. Tur nav nekādas mistikas - pierādīts, ka vīrieša labās plaukstas enerģija apzīmējama ar pluszīmi. Kad divi kungi sarokojas, viņi viens otram ir enerģijas devēji. Turpretī sievietei šajā rokā ir mīnuss - viņa visu, kas sāp, skumdina un nomāc paņem nost. Sieviete spēj ārstēt pat tad, ja viņas rīcībā nav neviena medikamenta.
36,6C

otrdiena, 2011. gada 12. aprīlis

Bērza pumpuru tinktūra

Šobrīd aktuālā droga!
Ņem glāzi bērzu pumpuru vai jaunās, vēl lipīgās bērzu lapiņas, ber stikla traukā, aplej ar o,5 l degvīna. Trauku novieto tumšā vietā un laiku pa laikam saskalini. Tinktūra gatava, kad tā ieguvusi piesātinātu konjaka krāsu. Gatavo maisījumu nokās, lej tumšā stikla pudelē un aizkorķē. Glabā tumšā, vēsā vietā.
Pret pirmsmenstruālo sindromu vai stiprām sāpēm menstruāciju laikā lieto pa 1 ēdamkarotei dienā. Parasti sāpes pāriet pirmo 15 minūšu laikā pēc zāļu iedzeršanas. Tinktūra labi der ari kompresēm, pumpu un ādas ievainojumu dezinficēšanai.
Bērzu pumpuru ūdens uzlējumam, novārījumam un izvilkumam piemīt asinis tīroša, sāpes mazinoša, pretiekaisuma, dezinficējoša, brūces dziedinoša iedarbība. Tie mazina stresu, ārstē nervu un gremošanas sistēmas slimības.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru