Vācijā ļoti iecienīts ir apjomīgais izdevums Sieviete - mājas ārsts. Tajā rodams zinātnisks apstiprinājums lielajai mākai, kas piemīt jebkurai sievietei. Bērns raudādams atskrien pie mammas, jo sasitis celīti, un viņai atliek mazo noglaudīt, lai sāpes būtu prom. Ar smaržīgu eļļu pamasē mīļotajam pēdas un muguru, viņš brīvs no dienas noguruma. Tur nav nekādas mistikas - pierādīts, ka vīrieša labās plaukstas enerģija apzīmējama ar pluszīmi. Kad divi kungi sarokojas, viņi viens otram ir enerģijas devēji. Turpretī sievietei šajā rokā ir mīnuss - viņa visu, kas sāp, skumdina un nomāc paņem nost. Sieviete spēj ārstēt pat tad, ja viņas rīcībā nav neviena medikamenta.
36,6C

piektdiena, 2011. gada 15. aprīlis

Istabas augi veselibai

 Istabas augi palīdz novērst galvassāpes, stresu, uzlabo sirdsdarbību, mazina saaukstēšanās izraisītās sekas (par 30%, jo mitrina gaisu, samazina putekļu daudzumu). Augi attīra gaisu.
Slimnieki, kuru skats ir vērsts pret logu, uz kura palodzes ir augi vai aiz kura atrodas dārzs, izveseļojas ātrāk, nekā, kuram skats vērsts pret sienu.
Kaitīgās gāzes telpās labi neitralizē (87% 24 st. laikā) gerberas, krizantēmas, lapu hlorofīts, pundurpalmas, efejas, gumijkoki.
Kaktusi ar garām adatām samazina elektromagnētisko starojumu.
Augi, kas izdala mitrumu (spatifīlas jeb kallas, cūkauši), mitrina sausu gaisu.
Bērnistabā derēs istabas ģerānija, iznīcina stafilakokus, streptokokus.
Darbistabā arī der dažādi augi, jo veicina radošumu, izdomu, produktivitāti, uz palodzes esošie mazina skaņas no ielas.
Veselīgam miegam der kaktusi, orhidejas, ziedošie bromēliju dzimtas augi; kas ražo skābekli, gerberas, krizantēmas, pundurpalmas, pundurbanāni, dzeltenie hrizodokarpi, izolēpes izdala mitrumu, ir vieglāk elpot cilvēkam.
Ja rodas galvassāpes no stiprām smaržām, nevajag augus, kas ziedot izteikti smaržo, ja ir alerģija pret ziedputekšņiem - neder augi, kas tos izdala lielā daudzumā (krizantēmas).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru